Trenger du hjelp?

Nettbrettstativ for kokker

kr 325
Incl. VAT
- +
Gjør matlaging enklere! Å bruke et nettbrett for å finne oppskrifter er helt genialt, men vi kan vel alle kjenne oss igjen i frustrasjonen over fettflekkene som oppstår på skjermen hver gang vi må tilbake til oppskriften for å få neste steg i fremgangsmåten. Det unngår man med dette nettbrettstativet for kokker!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

At man med bare noen få tastetrykk kan finne deilige oppskrifter på nett, kan de fleste av oss sette pris på. Men kombinasjonen mat og nettbrett kan fort bli grisete. Med dette nettbrettstativet i kjøkkenet ditt, trenger du ikke lenger bekymre deg over at fettflekker og søl skal ødelegge tableten din mens du lager mat.

Det er bare å sette nettbrettet fast i stativet og så bruke touchpennen til å navigere deg fram. Ettersom både stativ og penn er laget av høykvalitativt rustfritt stål, lar de seg enkelt rengjøre hvis du skulle være uheldig å få matrester på dem.

Denne lille, men samtidig store kjøkkenhjelperen, gjør seg svært godt som gave til en som liker å stadig eksperimentere med nye oppskrifter. Gi den i julegave til svigerfar som trives på kjøkkenet, eller i ettårsgave til kjæresten som er hobbykokk. En enkel løsning på de irriterende fettflekkene vi alle kjenner så godt, og den vil garantert bli satt pris på!

Detaljinformasjon

Nettbrettstativ for kokker

  • materiale: rustfritt stål
  • størrelse: 4,6 x 13,7 x 13,7 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:49:48+00:00