Trenger du hjelp?

Newtons ant-gravitasjon-puslespill

kr 70
Incl. VAT
- +
Å kjære, fysikk? Det naturvitenskapelige er mye mer spennende enn det som formidles i klasserommet, og støttes opp av dette fascinerende lille anti-gravitasjon-puslespillet som er både synlig og håndgripelig. Oppgaven: Fjern den røde sylinderen uten å bevege koppen. Løsningen? Finn det ut!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Puslespill er moro, både å legge selv samt å se på andre! Vi grublet lenge på om vi skulle fortelle deg løsningen på Newtons anti-gravitasjon-puslespill – men vi besluttet å ikke fortelle. Du kan prøve å knekke nøtten selv, google løsningen og dermed dra fordel av kunnskapen før du gir puslespillet i gave. Denne vakre, tematiske og harmoniske gavepakken inneholder en tremugge, samt en rød sylinder. Sylinderen skal fjernes uten at koppen beveger seg!

Kunnskap om fysikk setter deg nødvendigvis ikke ledersetet, du må simpelthen bare prøve flere ganger. Denne lille gaveidéen, som ikke bare forvirrer og får andre til å rynke på nesen, er en sann glede for mottakeren. Dette fordi besøkende, venner og familie garantert vil glede seg over å prøve. Perfekt som en liten souvenir og en original idé til bursdag eller som gave!

Detaljinformasjon

Newtons ant-gravitasjon-puslespill

  • Gaveemballasje med informasjon om Isaac Newton inkludert
  • Kort introduksjon (og løsning)
  • Innhold: Kopp og sylinder laget av tredimensjoner
  • Emballasje: 9 x 6,5 x 5 cm
  • Merk: Anbefales ikke for barn under 3 år – fare for kvelning på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T11:05:25+00:00