Trenger du hjelp?

Nøkkeloppheng "Equalizer"

kr 375
Incl. VAT
- +
Dyp bass og høye toner! Med nøkkelbrettet "Equalizer" kan du nesten høre takten. Brettet som er designet som et platestudio hjelper i det daglige med å organisere letingen etter nøkkelen. Bare fest og flytt bryterne som du ønsker! DJ-følelse inkludert! En flott gave til ethvert hjem hvor musikk sjelden er fraværende!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Så originalt er nøkkelbrettet i forhold til andre: Miksebordets design minner om den dype bassen og miksesporene fra DJ-verden. De 6 forskjellige kontrollene kan flyttes rundt akkurat som du ønsker. Integrerte magneter sikrer at det lyser rødt når nøkkelen er på plass. Også litt tyngre nøkkelringer kan henges på brettet. Med de forskjellige innstillingene på kontrollen, kan du velge ulike nøkkelinnstillinger. Nøkkel til postboksen? Dyp bass! Nøkkel til sykkelen? Høyt volum! Tastene som brukes er alltid på riktig frekvens.

Det er ikke bare i opptaksstudioer at dette brettet er et vellykket høydepunkt. Med nøkkelbrettet "Equalizer" kan du ikke høre en soundtrack, men du kan helt sikker finne det riktige sporet til hver nøkkel. En flott gave for som verdsetter musikken og de herlige tonene hver gang man må lete etter nøkkelen!

Detaljinformasjon

Nøkkelbrett "Equalizer"

  • Materiale: ABS, metallisk
  • Mål: 26 x 18 x 1,55 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-08-05T09:58:36+00:00