Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkelfinner "Telefon"

kr 95
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Gå aldri mer glipp av et møte eller et jobbintervju fordi du ikke kan finne nøkkelen før du skal av sted! Nøkkelfinneren "Telefon" er et i-verste-fall scenario i hverdagen som kan løses på en trygg og enkel måte. Den ideelle gaven for alle som er glade for at i det minste hodet er på rett sted!
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En klassisk, rød telefon finnes også i Det hvite hus og benyttes for å forhindre globale kriser. Med nøkkelfinneren "Telefon" kan du få en rød telefon i miniatyr for å henge på nøkkelringen og samtidig avverge en klassisk hverdagskrise: Man ønsker å gå av sted, har allerede tatt på seg skoene og ... plutselig finner man ikke nøkkelen! AAAAHHH! Dette skrekkscenarioet i hverdagen kan nå løses med en fløyte: ring-ring – så kunngjør nøkkelfinneren hvor nøkkelen ligger

Om det er i fruktkurven eller under sofaputene – nøkkelfinneren er kanskje ikke intelligent, men å finne nøkkelen gjør den lekende lett! Telefonens design er en selvforklarende modell med tallskive og håndsett. Batteriene er nødvendige for at nøkkelfinneren skal fungere, og er selvfølgelig inkludert. Den perfekte gaven til enhver anledning, for hverdagssyssel, kroniske nøkkelfinnere og nostalgiske venner av verdenspolitikken!

Detaljinformasjon

Nøkkelfinner "Telefon"

  • nøkkelring-anheng med form som en telefon
  • Reagerer på en fløyte
  • Batterier inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:29:18+00:00