Trenger du hjelp?

Nøkkelfinner til 4 ulike nøkler

kr 365
Incl. VAT
- +
Finner du ikke nøklene dine? Leter du nok en gang etter hus- eller bilnøkkelen? Da er denne nøkkelfinneren en fantastisk idé! Med denne unike nøkkelfinneren kan du finne nøkler som befinner seg opp til 30 meter unna – og den fungerer til og med gjennom vegger! Fjernkontrollen finner umiddelbart de 4 fargerike anhengene som kan henges på nøklene dine, slik at du alltid vet hvor de befinner seg. En superpraktisk gave til alle familier og de som pleier å rote bort nøklene sine!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det finnes enkelte som alltid roter bort nøklene sine, og som derfor alltid kommer for sent til avtaler. Nå kan du ta grep om situasjonen, og sørge for at vedkommende ikke lenger har dette som unnskyldning. Med denne praktiske nøkkelfinneren finner man enkelt nøklene sine, enten de befinner seg på bordet, i vesken eller inni kjøleskapet. En kraftig dings som består av fjernkontroll og fire anheng i ulike farger slik at man holder styr på alle nøklene sine. Ved å trykke på den korresponderen knappen som tilsvarer fargen på nøkkelen du leter etter, hører man en høy lyd (opp til 80 dB!) fra nøkkelen dersom den befinne seg mindre enn 30 meter unna. Den er så kraftig at den fungerer gjennom både vegger og tak, og LED-lyset hjelper deg med å lokalisere nøkkelen.

En genial gave som holder styr på hele 4 forskjellige nøkler som hver får sitt eget anheng i sin unike farge. Og hvorfor ikke henge ett av anhengene på lommeboken, brillene eller andre ting du pleier å rote bort? Et perfekt hjelpemiddel til alle hektiske husholdninger med mange mennesker og mye å holde styr på. En virkelig førsteklasses gaveidé til alle som pleier å rote bort tingene sine!

Detaljinformasjon

Nøkkelfinner til 4 ulike nøkler

  • Består av en fjernkontroll og 4 mottakere (anheng)
  • Rekkevidde på opptil 30 meter – fungerer også gjennom tak og vegger!
  • Mottakerne er små og lette, med lengde på 4,8 cm og veier bare 8 gram hver
  • Fjernkontrollen setter i gang et høyt, akustisk signal (70–80 dB)
  • Fjernkontrollen inkluderer LED-lys og er batteridreven:
  • 4 knapp-batterier CR2032 (inkludert)
  • 2 batterier AAA/Micro (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T13:37:32+00:00