Trenger du hjelp?

Nøkkelformet flaskeåpner

kr 125
Incl. VAT
- +
Takket være denne trendy gaven kan du nå til enhver tid få åpnet en kald øl uten å måtte lete etter den irriterende flaskeåpneren først. Denne nøkkelformede flaskeåpneren henger du enkelt på nøkkelknippet ditt, og dermed har du den alltid med deg! Du kommer garantert til å overraske folk rundt deg når du åpner en øl med nøkkelen din!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaven trenger du aldri mer å ty til lightere, bordkanter eller enda verre – dine egne tenner, når du ønsker å åpne en flaske. Flaskeåpneren kommer i form av en elegant nøkkel, og er en praktisk kompanjong du alltid kommer til å ville ha ved din side. Nå kan du problemløst åpne den deilige ølen uansett hvor du er, uten å måtte lete etter den utrolig irriterende flaskeåpneren først, som har en helt egen evne til å forsvinne på magisk vis.

Overrask en venn eller kollega med denne hendige flaskeåpneren og sørg med det for mer bekvemhet i hverdagen. Øl-elskere kommer til å glede seg over denne lille gaven, og takket være den kule nøkkelformen kommer den til å sørge for mye oppmerksomhet når man trekker den opp av lomma på festen og nonchalant åpner ølflasken med ”nøkkelen” uten problemer. Like praktisk som underholdende gave som vil glede enhver øldrikkende bekjent.

Detaljinformasjon

Nøkkelformet flaskeåpner

  • lengde: ca. 75 mm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T16:12:44+00:00