Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkeloppheng for ham og henne

Fra kr 309
Incl. VAT
- +
Med denne gaveidéen er nøkkelen alltid på rett sted – nøkkelholderen for ham og henne sørger for at nøkler som er mistet og byttet, nå er fortid. En spesiell nøkkelholder!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Allerede i den populære filmen Mr. & Mrs. Smith med Brad Pitt og Angelina Jolie finner man nøkkelen for ham og henne. Hver figur har sin egen lås og nøkkel som følger med. Man kan koble sin egen nøkkelring til denne. Det er ganske enkelt bare å feste på nøkkelen til eieren, og man har allerede sin egen nøkkelholder.

Velg verjonsen for menn eller kvinner, avhengig av hvem som skal motta gaven. På denne måten kan man lage en personlig nøkkelholder til hvert medlem i familien eller til kontoret. Med hver nøkkelholder følger også et monteringssett, til å feste direkte på døra, i gangen eller på et ønsket sted.

Den tidløse designen i sølv, rustfritt stål og plast passer til ethvert interiør og sørger for orden i leiligheten. Den perfekte gaveidéen for enhver anledning!

Detaljinformasjon

Nøkkelholder for ham og henne

  • Materiale: ABS plast
  • Mål: 11 x 8 x 2,5 cm
  • Inkludert materiale til montering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T05:51:37+00:00