Trenger du hjelp?

Bilnøkler-nøkkelring med penn og lys

Fra kr 49
Incl. VAT
- +
«Wow – har du bil?» Nøkkelringen, som ser ut som en bilnøkkel, er perfekt for å lure andre! Om du trykker på knappen, som vanligvis sender ut bilnøklene, kommer en penn frem, og trykker du på den andre knappen aktiverer du et LED-lys. Bilnøklene ser helt ekte ut, men ser litt mer ut som eldre typer bilnøkler enn dagens knappe-nøkler.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En morsom idé som får i gang samtalen – og som i tillegg er veldig praktisk: En nøkkelring som forestiller bilnøkler, men som egentlig skjuler en penn og ei lita lommelykt. Lat som om du leker med nøklene dine og se forfjamselsen på ansiktene til de rundt deg når du noterer telefonnummer og treffer nøkkelhullet (med en ekte nøkkel) selv i stummende mørke. Jo mer vi tenker på det, jo kulere syns vi denne gaven er!

Juksebilnøkkelen kommer i sølv eller mørk grå. Dette er den perfekte gaven til 18-åringen – bare se for deg ansiktet til jubilanten når du annonserer den sjenerøse gaven med disse ordene: «Vi har spleiset på gave til deg!» Ikke glem å ta bilder av ansiktsuttrykket!

Detaljinformasjon

Nøkkelring "bilnøkler"

  • Med penn og to knapper
  • Farger: lys sølv eller mørkegrå
  • LED-lys
  • Mål: 6,5 x 3,8 x 1.5cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T12:13:03+00:00