Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkelring "Diamond Skull"

kr 839
Incl. VAT
- +
Nøkkelringen Diamond Skull er en glamorøs og dekadent gaveidé for alle trendsettere som simpelthen ikke kan få nok av stilriktige hodeskaller. Edle Swarowski-krystaller gjør nøkkelringen til et skikkelig blikkfang!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hodeskaller går aldri av moten, og godt er det. Det finnes tusenvis av varianter å velge mellom, og en av de presenterer vi her: Diamond Skull nøkkelringen er utstyrt med Swarovski-krystaller av høy kvalitet, og er derfor en spesielt edel variant. En nøkkelring som er rocka, elegant og moteriktig på en og samme tid. Denne gaveidéen vil fortrylle alle som pynter nøkkelknippet sitt med sjarmerende nøkkelringer.

Nøkkelringen med hodeskalle har en totallengde på 9,5 cm og er laget i formstøpt tinn. Med den perfekte størrelsen og det iøynefallende utseendet vil du aldri mer ha problemer med å finne nøkkelknippet i vesken eller bagen. Nøkkelringen Diamond Skull er en flott gave til motebevisste mennesker med stil!

Detaljinformasjon

Nøkkelring "Diamond Skull"

  • Materiale: Formstøpt tinn
  • Total størrelse: 9,5 cm
  • Et produkt fra «Gift Company»

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T22:13:37+00:00