Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkelring: engel på kule

kr 359
Incl. VAT
- +
Det sies at engler bringer med seg lykke – derfor har denne gaven også symbolsk betydning, i tillegg til å være åpenbart flott, selvfølgelig. En vakker engel som sitter på en kule i en gyllen gullfarge, gir en av de vakreste nøkkelringene du noen gang har sett. Rett og slett en oppmerksomhet som vil glede en du er glad i!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne vakre nøkkelringen med en engel sittende på en kule som er dekorert med Swarovski-krystaller, gir nøkkelknippet ditt et himmelsk preg. Engler er symbolet på fred, de beskytter og bringer hell og lykke når det er nødvendig. Som gave er denne gullfargede skytsengelen spesielt velpassende, særlig hvis du ønsker å gi bort noe med litt mening. Den søte engelen med det smilende fjeset, vil garantert plante et bredt smil om munnen på den som mottar gaven.

Nøkkelringen med den gylne skytsengelen kan gis bort som gave i mange forskjellige anledninger. Det er en utmerket bursdagspresang eller julegave – men fungerer også i litt mer spesielle anledninger, for eksempel konfirmasjon. Med en skytsengel på nøkkelknippet vil personen alltid ha med seg litt ekstra beskyttelse, og det ønsker vi jo så gjerne til menneskene vi er glade i. En omtenksom og flott presang til unge som gamle.

Detaljinformasjon

Nøkkelring: engel på kule

  • Med høykvalitets Swarovski-krystaller
  • Materiale: Støpt sink/støpt tinn
  • Størrelse: 8 cm
  • Et produkt fra "Gift Company“

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T18:27:37+00:00