Trenger du hjelp?

Nøkkelring - "Frog King"

kr 359
Incl. VAT
- +
Her møtes Swarovski-krystaller og en morsom frosk med et artig smil - og en forgylt ball som vitner om høy dekadens og status! En perfekt gave til familie og venner som setter pris på det gode i livet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den artige nøkkelringen er både morsom og praktisk, og blir et lekkert tilbehør til nøklene dine som blir enkle å finne på grunn av de mange og glitrende Swarovski-krystallene! Nå kan familie, venner og kollegaer flotte seg med en "kongelig" dekorasjon på et ellers kjedelig nøkkelknipe, og som med sin størrelse på 4,5 centimeter er stor nok til å vises! Laget i gullbelagt, støpt sink og designet som en grønn frosk med en gullkrone på hodet som sitter på en gullball! En mer sjarmerende gaveidé skal man lete lenge etter!

Den søte frosken sprer et godt humør med sitt brede smil, og sørger for at man umiddelbart forelsker seg i ham. Om den forvandler seg om til en prins om man kysser den, vet vi ikke. Men om eventyret stemmer, kan man gå ut i fra at dette vil skje. En morsom nøkkelring som får deg til smile når man fisker den opp av vesken, og er en gaveidé som passer til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Nøkkelring - "Frog King"

  • Swarovski-krystaller av høy kvalitet, dekorert rundt ballen på nøkkelringen
  • Materiale: gullbelagt, støpt sink
  • Høyde: ca. 4,5 cm
  • Et produkt fra "Gift Company"
  • Nøkkelring designet med en grønn frosk med krone på hodet

Produktomtaler

Write a review
2020-04-09T03:22:57+00:00