Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Firkløver-formet nøkkelring med gravering

kr 155
Incl. VAT
- +
En søt liten oppmerksomhet! Denne nøkkelringen er formet som en firkløver, og kan graveres med en egen personlig tekst. En morsom nøkkelring som bringer lykke, og er den perfekte gaven når man skal opp til eksamen eller på et viktig jobbintervju! Sørg for et godt utfall med denne lykkebringende og søte dingsen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne nøkkelringen gir du bort hell og lykke! En vakker nøkkelring formet som en firkløver, og som dekorerer nøkkelknipet ditt på lekkert vis. Dette er en super, liten gaveidé til både venner og familie som trenger en liten oppmuntring. Og ikke bare bringer den lykke på din vei, den glatte overflaten kan også graveres med egen tekst for å gjøre den ekstra spesiell!

Hvorfor ikke gi denne lykkebringeren til bestevennen som skal opp til eksamen? Eller til broren din som starter i ny jobb, eller til søsteren din når hun skal på den viktige daten? En søt liten gave som kaster lykkestøv over den som er så heldig å få den i gave!

Detaljinformasjon

Nøkkelring med gravering – "Firkløver"

  • Mål: 4 x 8 cm
  • Med mulighet for personlig gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T02:34:00+00:00