Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkelring med kriseunderbukser

Fra kr 95
Incl. VAT
- +
Better safe than sorry! Å ha en kriseunderbukse for hånden skal slettes ikke undervurderes. Det er greit å være godt forberedt om uhellet skulle være ute og du trenger en ny underbukse fortere enn svint. En morsom gaveidé til noen med humor!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Kriseunderbukser: La oss bare innrømme det, vi har alle vært i en situasjon hvor behovet for nye underbukser har vært mer eller mindre prekært. Enten du har vaskedag, magesjau, har reist i tre døgn med bagasjen liggende i lasterommet på flyet, eller du kommer på helt spontant at du må besøke kjæresten din, er det veldig greit å ha et par underbukser for hånden. Man vet aldri når man får behov for det. Ikke minst er det greit å ha den festet på nøkkelringen sin, nøklene har man jo med seg til enhver tid, og er enkle å huske.

Engangsunderbuksene kommer i én størrelse og passer perfekt i den lille kapselen på nøkkelringen. Du kommer til å være evig takknemlig den dagen du får bruk for denne. Kanskje du til og med har lyst til å gi bort denne som en humoristisk gave?

Detaljinformasjon

Nøkkelring med kriseunderbukser for kvinner eller menn

  • Laget av papir
  • Ligger i en kapsel, festet til en nøkkelring
  • 14,5 x 10 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T08:01:40+00:00