Trenger du hjelp?

Nøkkelring med sex-bjelle

kr 49
Incl. VAT
- +
For en fantastisk idé! Med denne nøkkelringen med egen «sex-bjelle» er det bare å ringe i vei, og håpe på det beste. Selv om det ikke finnes noen garantier, er det likevel verdt pengene når man ser de forvirrende menneskene som ser deg ringe bjellen! En kjempegøy gaveidé som vil få mottageren til å trekke på smilebåndet, og spre mye latter hver gang det ringes i bjellen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mottakeren av denne artige gaven vil sannsynligvis ende opp med å ringe ustanselig på bjellen, noe som kan medføre forvirring rundt også andre ringelyder. Forhåpningene øker hver gang man hører en ringelyd, enten det ringer på døra eller plinger på mobilen. Man kan derfor forvente litt forvirring når man mottar denne gaven, der bjellelyden forbindes med noe helt annet enn pakkeleveranser på døra eller SMS-meldinger fra mamma.

Nøkkelringen med «sex-bjelle» er perfekt til ungkarsfesten, bursdagen til kompisen eller til guttefesten. Enten dere trenger en god latter, eller bare trenger litt hjelp på sjekke-fronten. Jenter vil også sette pris på dette praktiske tilbehøret, der man kan ringe inn ektemannen om det magiske øyeblikket skulle melde seg. En artig gave både til den single som er ute på jakt, og til ekteparet som trenger en kreativ dings når man ikke orker å si så mye! Du ringer, partneren bringer!

Detaljinformasjon

Nøkkelring med «sex-bjelle»

  • Laget av metall
  • Høyde: Cirka 4.5 cm
  • Med nøkkelring

Produktomtaler

Write a review
2020-08-07T17:59:22+00:00