Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Nøkkelring – motorsag med lyd

kr 85
Incl. VAT
- +
Rett og slett genialt! Dette nøkkelknippet er forkledt som en motorsag og ser supermorsomt ut, og imponerer stort. I stedet for å famle i mørket etter nøkkelhullet, kan du plukke frem denne motorsagen som kaster et heftig strålekaster-LED-lys som gjør at du ser nøkkelhullet mye bedre. Med en passende lyd av en motorsag, så klart. En perfekt liten oppmerksomhet å gi til noen med et mørklagt inngangsparti!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En perfekt gave til noen som trenger en liten, humoristisk oppmerksomhet – motorsagnøkkelringen! Med både lyd og lys gjør denne lille saken stor nytte når man famler etter nøklene og nøkkelhullet i mørket.

Denne presangen kommer garantert til å falle i smak hos noen som liker å jobbe med hendene og skjære i tre med favorittmotorsagen sin. Kanskje du kjenner noen som jobber som tømrer? Dette er en original og morsom gave som bringer både lys, lyd og humor inn i hverdagen!

Detaljinformasjon

Med lyd og to LED-lamper

  • Et CR 2032-batteri

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T05:55:30+00:00