Trenger du hjelp?

Nostalgisk metallboks-sett

kr 155
Incl. VAT
- +
En fin gave til den som drikker mye te eller kaffe. Det nostalgiske metallboks-settet har ikke bare et søtt retrodesign, men også funksjonelle egenskaper. Kaffeposer, løste (eller teposer) og sukker i papirpakker er så passé, og fra nå av begynner en ny lagringsæra – takket være disse bedårende metallboksene. Foruten å tjene som kjøkkenutstyr, scorer de tre sjarmerende boksene spesielt høyt med sitt retroutseende. Designet minner om lykkelige, hverdagslige, vakkert kledde husmødre, som reflekterer livstilen på 1950-tallet.UDenne sjarmerende, pastell-trioen har helt klart et stort blikkfang-potensiale. Kaffe, sukker og te står skrevet på boksene, men det er ikke noe i veien for å ha annet i dem. I boksene kan man oppbevare bakeingredienser som små bakepulverposer, sjokoladestrøssel, tørrgjær, samt krydder eller annet man trenger plass til. En fin gavidé med en god dose nostalgisk sjarm. En søt oppmerksomhet for retrofans, som du blant annet kan ta med på brunsjen med kjæresten, eller til bursdagen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En morgen uten en kopp kaffe eller te er for mange knapt tenkelig. Det er åpenbart at det vil være vanskelig å komme i gang med dagen uten favorittdrikken. Det nostaligske metallboks-settet er en fin måte å lagre kaffe, te og sukker på. En prima gaveidé med retrosjarm!

Detaljinformasjon

Nostalgisk metallboks-sett

  • Sett med 3 firkantede metallbokser i nostalgisk retrodesign. En boks av hver for te, kaffe og sukker (med engelsk inskripsjon: Tea, Sugar, Coffee).
  • il>Materiale: Metall
  • Mål: omtrent 19 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:54:10+00:00