Trenger du hjelp?

Notatblokk-holder med inngravering

kr 775
Incl. VAT
- +
For vakker orden på skrivebordet! Notatblokk-holderen i elegant sølv-design tilbyr smakfulle muligheter, og orden i tankene! Den personlige graveringen gir et personlig preg og gjør holderen til en praktisk og smart hjelper på enhver pult!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Raskt og enkelt, det er vikig å holde orden på tankene eller fikse en rekke notater – notatblokk-holderen gjør ikke bare dette mulig, men gjør det også i en vakker og diskret stil. I vakker sølv-design har eieren plass til å registrere tall, avtaler eller tanker i notatblokken. Det smarte designet gjør at notatblokk-holderen ikke bare er nyttig, men pynter opp enhver arbeidsplass på smakfullt vis. Med denne gaven kan du overraske en kollega, eller sjefen – bruke den selv eller gi i gave til en annnen.

Den personlige graveringen gjør kontorrekvisitaen til en personlig gave, som kan stå på enhver pult som en spesiell oppmerksomhet. Boksen med målene 11 x 15 x 1,8 cm er utformet slik at alle vanlige bærbare PCer kan få plass. Dekselet kan svinges 180°. En ideell gave for å dekorere skrivebordet hjemme eller på kontoret. En flott idé!

Detaljinformasjon

Notatblokk-holder med inngravering

  • Detaljer: Sølv-design
  • Mål: 11 x 15 cm
  • Klaff åpner opp til 180°
  • Pute av filt
  • Kun en linje til gravering

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T10:48:15+00:00