Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Notatsett "slagverk"

kr 125
Incl. VAT
- +
Notatsett "slagverk" er en fin idé til alle som trenger en ekstra påminnelse om diverse gjøremål. Gi det til venner eller kollegaer som digger musikk, og gi de muligheten til å kombinere tankene sine med heftige trommesoloer. En kul idé til et organisert og musikalsk skrivebord!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Lag en trommesolo av tankene som plutselig dukker opp i hodet ditt. Selv om det helt sikkert blir enerverende for kollegaene dine rundt deg i lengden, kommer i alle fall du til å ha det kjempegøy. Sitter du i et åpent kontorlandskap, så anbefaler vi deg å utøve forsiktighet, spesielt hvis du har veldig mange tanker som dukker opp i hodet ditt på én gang.

Notatlappene er klebrige slik at du alltid vet hvor du har de hen. Fest de på dataskjermen, skrivebordet, i panna på sjefen, mulighetene er mange, men det er opp til deg hvordan du bruker dem. Det følger med to blyanter med viskelær som er formet som trommestikker, og notatblokken er formet som en liten tromme.

Vi kan ikke love en bratt musikkarriere, men du kan trøste deg med at livet ditt blir mer ryddig og organisert. Én-to – én-to-tre-fir'!

Detaljinformasjon

Notatsett "slagverk"

  • Innhold: Notatblokk, to blyanter med viskelær
  • Materiale: Papir, TPR-gummi, blyantstift

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T05:56:10+00:00