Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Notisblokk - "Lady"

kr 135
Incl. VAT
- +
Det finnes som kjent utallige varianter av notisblokker. De fås i alle slags farger, former og mønster - og blokker med selvheftende lim er den store favoritten. Denne søte og selvheftende notisblokken er enda et tilskudd til den store verden av notisblokker, men denne kommer formet som en sjarmerende dame med oppsatt hår og lekker kjole! Notisblokken er festet til selve "skjørtet" og er stor nok til at man kan skrive ned små ideer eller handlelister, og kan enkelt festes til kjøleskapet eller kjøkkenskapet. Og ikke nok med det, det inkluderes også en egen penn som alltid er festet til notisblokken, slik at man alltid har noe å skrive med! Denne søte og praktiske duoen kan henges overalt, og sørger for at man alltid har noe å skrive på. En morsom måte å skrible ned tankene sine, eller å skrive ned handlelisten til neste dag. En supersøt gaveidé eller oppmerksomhet til bursdagen eller innflyttingsfesten. En morsom gave som særlig kvinner vil sette pris på, og for de som liker å multitaske!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gi dine venner en praktisk gave med denne søte notisblokken formet som en liten dame! En perfekt gave til alle som pleier å skrive lister av alle slag og som liker å skrible ned sine spontane ideer!

Detaljinformasjon

Notisblokk - "Lady"

  • Selvheftende notisblokk inkludert penn
  • Designet som en dame - der man skriver på "skjørtet"
  • Farge: svart, rød
  • Kan henges overalt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T14:44:55+00:00