Trenger du hjelp?

Oktoberfest-bamse – med skinnbukser og navn

kr 429
Incl. VAT
- +
Er du klar for Oktoberfest? Det er godt, for det er jammen også denne bamsen! Den har til og med kledd seg i et passende bayersk antrekk, og fått navnet sitt sydd på den pene festskjorten sin. Dette er bamsen for deg som liker å ta deg en svingom, eller som bare setter pris på mange og lange klemmer!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Leter du etter en partner til festen? Da trenger du ikke lete lenger da denne søte bamsen er klar for å feire Oktoberfest hele året! Som sine menneskelige venner, liker også denne karen å ta på seg bayerske klær og svinge seg til trivelige, tyske rytmer. Med sin rutete skjorte og lekre skinnbukser (laget av tøy), er denne bamsen klar for det meste, og er med på å spre oktober-glede til langt ut på nyåret. Buksene kan broderes med eget navn sånn at alle vet hvem denne bamsen tilhører. Sett på navnet på bamsen, eller kanskje brodér inn navnet på den heldige mottakeren av den nydelige gaven!

En sjarmerende og personlig gave som kan gis til både store og små, og som holder deg med selskap på festlig vis. En morsom bursdagsgave eller julegave, eller kanskje bare som en liten oppmerksomhet før dere drar i gang årets Oktoberfest!

Detaljinformasjon

Oktoberfest-bamse – med skinnbukser og navn

  • En plysj-bamse med skinnbukser (tøy) og rutete skjorte
  • Skinnbuksene kan gjøres personlig ved brodering av navn
  • Skinnbuksene og den rutete skjorten kan tas av bamsen
  • Bamsen kan vaskes på opptil 30 grader
  • Mål: cirka 21 cm i høyden
  • Materiale: 100 % polyester

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-08-12T14:08:59+00:00