Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Øl-cooler med flaskeåpner

kr 155
Incl. VAT
- +
Sommeren kan bare komme: Ølen kan vel knapt bli bedre servert enn i en øl-cooler fylt med is, som i tillegg har flaskeåpner på siden. En hit ved enhver sommerfest, poolparty eller grillfest!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Endelig begynner været sakte, men sikkert å bli bedre. Dagene blir lysere, gradestokken kryper oppover og vi kjenner alle hvordan vi lengter etter å være ute i den deilige solvarmen. Og det er ingenting som gjør seg bedre i solveggen enn en utepils! Den trenger du ikke dra på bar for å kjøpe, du kan bare kjøpe deg denne fantastiske øl-cooleren, fylle den med isbiter og favorittølen, og med ett har du det perfekte festtilbehør.

Øl-cooleren med integrert flaskeåpner egner seg for enhver festlig anledning, men kanskje best utendørs om sommeren når det er vanskelig å holde drikken kald, og man ikke har lyst til å løpe inn på kjøkkenet hver gang man ønsker en ny øl. Foruten å være praktisk, er designet også svært kult med teksten ”Ice cold beer served here” i vintage-stil. Kommer også med praktiske håndtak til å bære den med. Rett og slett en uunnværlig presang for den som elsker øl!

Detaljinformasjon

Øl-cooler med flaskeåpner

  • fylles med isbiter (og øl) og nyt en kald pils
  • flaskeåpner på siden
  • med håndtak
  • 16,5 x 30 x 20 cm
  • av metall (galvanisert, rustfri)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-18T15:47:30+00:00