Trenger du hjelp?

Øl-dusjforheng – Skum for ekte menn

kr 249
Incl. VAT
- +
Den som elsker øl ønsker virkelig også å ta den med i dusjen av og til, hevder nå vi. Da dette er vanskelig og sannsynligvis også en klissete sak, vil øl-entusiasten i det minste finne litt trøst i å tilbringe tid i en dusj med øl-dusjforheng. Med skum i den eneste formen som ekte ølentusiaster liker det. Morsom gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Elsker din beste venn, gode kompis eller far øl? Da er dette noe passer midt i blinken – et fantastisk øl-dusjforheng! Gylden gul og toppet med deilig skum, har menn og kvinner alltid den gyldne saften fra byggkornene i tankene. Dusjforheng for ekte øl-entusiaster gir badet et friskt preg, og minner deg på hva du egenlig, helt innerst inne er, en ekte øl-elsker mens du dusjer. Du blir også minnet på at skummet er det eneste sanne skummet, og da mener vi ikke såpesskum ...

Dessuten kommer gjestene til å verdsette denne lyse idéen av en dekorasjon til badet. Spesielt på fester og kvelder i godt lag kan verten bruke dette forhenget for å skape hygge. Med øl-dusjforhenget er det som opplagt å gi en gave som er skreddersydd til personens inderligste interesser. Og, dersom du ikke er sikker på om vedkommende har andre hobbyer enn øl, så finner du det fort ut. En morsom gaveidé!

Detaljinformasjon

Øl-dusjforheng

  • Materiale: Plast
  • Mål: 180 x 180 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:47:09+00:00