Trenger du hjelp?

Øl-lys "Flensburger"

kr 145
(kr 337 / kg) Incl. VAT
- +
En perfekt, romantisk gave. Øl-lyset kan by på nydelige kvelder med romantisk belysning og passer bra for en par- eller vennemiddag. Har du gjester som elsker Flensburger-ølen er dette er ekstra god idé. "Ølen" er laget av gel-voks, og når lyset har brent opp kommer vår favoritt-del: Bruk lyset som et feiende flott glass til Flensburger-ølen din. Og det er jo det som er den beste ølen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gi en helt unik gave med en ekstra tvist, i form av et stearinlys som ser ut som en øl. Og dette er ikke hvilken som helst øl, det er alle øldrikkere med respekt for seg selv sin favoritt. Det vakre lyset gir et fint og iøynefallende utseende som passer til alle mennesker med en liten dose humor og ikke minst sans for romantikk.

Siden Flensburger-glasset er en ekte original, blir det en del av den formidable ølglass-samlingen etter at lyset har brent opp. Har du ingen ølglass-samling, sier du? Da mener vi at det er på tide å begynne. Man kan jo ikke drikke ølen sin fra et melkeglass, akkurat. Kjøp dette strålende lyset som en fin gave til deg selv, eller som en overraskelse til noen som du vet elsker Flensburger-ølen.

Detaljinformasjon

Øl-lys "Flensburger"

  • Lys i et ekte Flensburger-ølglass
  • Stearinlys, gel-voks
  • Dimensjoner: høyde 20 cm
  • Kapasitet 0,3 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-19T15:57:41+00:00