Trenger du hjelp?

Øl-lys "Krombacher"

kr 125
(kr 298 / kg) Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Gi en spesiell gave med en liten vri, i form av et stearinlys som ser ut som en øl. Og dette er ikke hvilken som helst øl, det er alle øldrikkere med respekt for seg selv sin favorittdrikk. Lyset gir et morsomt og oppsiktsvekkende utseende som passer til alle mennesker med en liten dose humor. Og siden Krombacher-glasset er en sann original, blir det en del av den kule ølglass-samlingen etter at lyset har brent opp. Har du ingen ølglass samling, sier du? Da er det jammen meg på tide å begynne. Man kan jo ikke drikke ølen sin fra et melkeglass, akkurat. Kjøp dette strålende lyset som en presang til deg selv, eller som en overraskelse til noen som du mener fortjener det.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er den ideelle, romantiske ølen. Den lover nydelige kvelder med romantisk belysning og passer bra for en par- eller vennemiddag. Dersom gjestene dine digger Krombacher-ølen er dette en ekstra god idé. "Ølen" er laget av gel-voks, og når lyset har brent opp, kommer vår favoritt-del: Du kan bruke lyset som et feiende flott glass til Krombacher-ølen din. En fantasifull gaveidé, litt utenom det vanlige.

Detaljinformasjon

Øl-lys "Krombacher"

  • Lys i et ekte ølglass
  • Stearinlys består av gel-voks
  • Dimensjoner: Høyde 20 cm
  • Kapasitet 0,2 l

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T02:18:50+00:00