Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Øl-stearinlys "Kölsch"

kr 105
(kr 300 / kg) Incl. VAT
- +
Øl-stearinlyset "Kölsch" er en morsom og litt romantisk overraskelse. Når det voksaktige stearinet klynger seg til innsiden av det originale glasset med"Früh"-Kölsch-logoen og gir et varmt og stemingsfullt lys, er det akkurat slik du opplever det med det "normale" stearinlyset. En ganske fin overraskelse og gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Øl-stearinlyset "Kölsch" er en liten overraskelse som dine ølvenner og fans av tilbehør kanskje ennå ikke har opplevd, og som du kan gi i gave! Det voksaktige lyset kommer fra den originale merkevaren Kölner med "Früh-Kölsch"-logo. Når man tar gaven i betraktning ser man at den er beundringsverdig og fornøyelig, selv med de karbonsyrediestrene perlene har de sørget for et originalt utseende!

En morsom presentasjon av et slikt klassisk, romantisk lys – akkurat slik du ser på andre lys. Når lyset brenner ned, kan glasset rengjøres og i neste runde fungere som et vanlig drikkeglass. En svært god idé til en øl-kjærlig far eller for å overraske og inspirere søsteren som elsker øl. Herlig øl-stearinlys – en flott gave!

Detaljinformasjon

Øl-stearinlys "Kölsch"

  • Stearinlys i ekte glass trykt med logoen "Früh"-Kölsch
  • voksaktig stearinlys
  • Mål: høyde 16 cm
  • Kapasitet: 0,2 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:35:23+00:00