Trenger du hjelp?

Øl-stearinlys "Kölsch"

kr 105
(kr 300 / kg) Incl. VAT
- +
Øl-stearinlyset "Kölsch" er en morsom og litt romantisk overraskelse. Når det voksaktige stearinet klynger seg til innsiden av det originale glasset med"Früh"-Kölsch-logoen og gir et varmt og stemingsfullt lys, er det akkurat slik du opplever det med det "normale" stearinlyset. En ganske fin overraskelse og gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Øl-stearinlyset "Kölsch" er en liten overraskelse som dine ølvenner og fans av tilbehør kanskje ennå ikke har opplevd, og som du kan gi i gave! Det voksaktige lyset kommer fra den originale merkevaren Kölner med "Früh-Kölsch"-logo. Når man tar gaven i betraktning ser man at den er beundringsverdig og fornøyelig, selv med de karbonsyrediestrene perlene har de sørget for et originalt utseende!

En morsom presentasjon av et slikt klassisk, romantisk lys – akkurat slik du ser på andre lys. Når lyset brenner ned, kan glasset rengjøres og i neste runde fungere som et vanlig drikkeglass. En svært god idé til en øl-kjærlig far eller for å overraske og inspirere søsteren som elsker øl. Herlig øl-stearinlys – en flott gave!

Detaljinformasjon

Øl-stearinlys "Kölsch"

  • Stearinlys i ekte glass trykt med logoen "Früh"-Kölsch
  • voksaktig stearinlys
  • Mål: høyde 16 cm
  • Kapasitet: 0,2 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-19T08:57:13+00:00