Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Øl-stearinlys "ølkrus"

kr 449
(kr 200 / kg) Incl. VAT
- +
"Et mål takk – og et mål på stearinvoksgeléen!" Denne enkle, uvanlige, men fantastiske idéen er implementert i øl-stearinlyset "ølkrus". Fordi, i det originale XL ølglasset er stearinet laget av gelévoks, som klemmer på innsiden av glasset. Selv om det ser mer morsomt ut enn romantisk, er de uansett like vakre og flimrer like stemningsfullt som "normale" lys.Siden glasset har et ekte mål med kapasitet på 1 liter, brenner selvfølgelig lyset lengre før det vakre lyset slukkes. Men selv da er det en lang vei å gå med denne gaven. Det unike glasset kan nemlig vaskes som normalt og kan gjøres klar til å fylle deilig gul nektar i ølkruset. En flott gaveidé til ektefeller med humor eller romantikere som i sitt indre verdsetter øl!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette ølkruset gir ikke fra seg det vanlige støyet – i stedet ser du på et morsomt og romantisk lys. Det store stearin-ølglasset er fylt med gelévoks. En raffinert gaveidé for de som foretrekker å nyte sin egenproduserte juice i en spesiell atmosfære!

Detaljinformasjon

Øl-stearinlys "ølkrus"

  • Stearinlys av gelévoks i ekte ølglass
  • Mål: Høyde 20 cm
  • Kapasitet: 1 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:09:38+00:00