Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Øl-stearinlyset "Øltulipan"

kr 125
(kr 313 / kg) Incl. VAT
- +
Dette uvanlige stearinlyset er et høydepunkt som både er oppfinnsomt og humoristisk: Lyset oppstår fra gelen i voks og er et virkelig flott 0,2 l ølglass. En unik gaveidé som stimulerer til glede og humor, og som skaper romantikk mens det brenner!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette øl-stearinlyset er både romantisk, heftig og morsomt. Det er et lys som oppstår fra voksgeleen, og som er på innsiden av et ølglass! Gi bort lyset, for eksempel som en bursdagsgave eller souvenir – det vil garantert overraske mottakeren. Det sprer en naturlig romantisk og blafrende atmosfære akkurat som "konvensjonelle" stearinlys.

Et morsomt hint til neste koselige runde, eller så er stearinlyset kanskje ment til bryllupsdagen? Fungerer også godt som gaveidé selv når det romantiske lyset er slukket. Ølglasset kan selvfølgelig vaskes og brukes som normalt etter at stearinet er brent opp. Øl-stearinlyset "Øltulipan" er kanskje en liten gaveidé, men den vil bli husket (av mottakeren) år etter år, igjen og igjen!

Detaljinformasjon

Øl-stearinlyset "Øltulipan"

  • Stearinlys i et ekte ølglass med gelévoks
  • Mål: Høyde ca. 19 cm, Ø ca. 6 cm
  • Kapasitet: 0,2 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T01:39:10+00:00