Trenger du hjelp?

Ølglass for pils – fotballglass med gravering

kr 255
Incl. VAT
- +
Fyll i glasset, skål og nyt spillet! Dette ølglasset er den ideelle ledsager for en sommer full av fotballmoro! Glasset rommer 0,5 liter og kan graveres med ønsket tekst. Over den runde lærballen står da for eksempel navnet til mottakeren, eller ens favorittspiller. Fantastisk gaveidé for fotball- og ølfans!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne lille gaveideen er en vellykket oppmerksomhet for alle som gjerne tar seg en øl i ny og ne, kanskje spesielt i forbindelse med fotballkamper! Ølglasset som er perfekt utformet for en deilig lys lager eller en pils, er smykket av en flott fotball-logo som virkelig viser ens kjærlighet til denne herlige sporten. Glassets absolutte høydepunkt er likevel det valgfrie trykket over denne logoen, for eksempel navnet til den heldige mottakeren eller kanskje dennes favorittspiller eller favorittlag.

Her er det viktig å huske på at 15 tegn er absolutt maks, men bortsett fra det så er det bare å la fantasien råde. En deilig utepils på terrassen eller balkongen når været endelig tillater det, kommer nok til å smake særdeles godt i dette glasset. Super gave til en fotballinteressert venn som ikke kan leve uten øl! Glasset leveres dessverre uten innhold.

Detaljinformasjon

Ølglass for pils – fotballglass med gravering

  • Ølglass for lys lager eller pils
  • Volum: 0,5 liter
  • Logo med fotball
  • Gravering med opptil 15 tegn
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T21:07:51+00:00