Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Ølglass med gravering

Fra kr 169
Incl. VAT
- +
Med dette individuelle ølglasset gjør du enhver ølnyter lykkelig! Hvis ens eget navn står på glasset, smaker yndlingsdrikken om mulig enda bedre og nytelsen når dermed perfeksjon. Flott gave med en personlig touch.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En kald øl er virkelig en ekte nytelse og burde dermed drikkes med stil! Overrask en ekte ølfantast med en spesiell gave av dette kaliberet – ølglasset med personlig gravering blir garantert en kjapp favoritt hos vedkommende, og dermed et fast tilbehør hver gang en øl skal nytes. Velg mellom ett av de to flotte designene, begge med et hvitt banner hvor navnet på mottakeren graveres inn, og gled deg over å kunne overrekke en virkelig unik gave i forbindelse med farsdag eller morsdag, jul, bursdag eller en hvilken som helst annen festlig anledning.

Med dette elegant og klassisk utformede glasset i hånden, smaker nok fredagspilsen enda bedre enn før. Glasset rommer 0,5 liter, og når det fylles med deilig, kald og skummende øl, ser graveringen og designen helt utrolig stilig ut. Med dette glasset er det aldri mer snakk om å drikke øl fra boks eller flaske! En gaveidé med stil!

Detaljinformasjon

Ølglass med gravering

  • Velg mellom to ulike design: krans og stempel

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T07:16:44+00:00