Trenger du hjelp?

Ølglass med gravering

Fra kr 169
Incl. VAT
- +
Med dette individuelle ølglasset gjør du enhver ølnyter lykkelig! Hvis ens eget navn står på glasset, smaker yndlingsdrikken om mulig enda bedre og nytelsen når dermed perfeksjon. Flott gave med en personlig touch.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En kald øl er virkelig en ekte nytelse og burde dermed drikkes med stil! Overrask en ekte ølfantast med en spesiell gave av dette kaliberet – ølglasset med personlig gravering blir garantert en kjapp favoritt hos vedkommende, og dermed et fast tilbehør hver gang en øl skal nytes. Velg mellom ett av de to flotte designene, begge med et hvitt banner hvor navnet på mottakeren graveres inn, og gled deg over å kunne overrekke en virkelig unik gave i forbindelse med farsdag eller morsdag, jul, bursdag eller en hvilken som helst annen festlig anledning.

Med dette elegant og klassisk utformede glasset i hånden, smaker nok fredagspilsen enda bedre enn før. Glasset rommer 0,5 liter, og når det fylles med deilig, kald og skummende øl, ser graveringen og designen helt utrolig stilig ut. Med dette glasset er det aldri mer snakk om å drikke øl fra boks eller flaske! En gaveidé med stil!

Detaljinformasjon

Ølglass med gravering

  • Velg mellom to ulike design: krans og stempel

Detaljinformasjon

Design: Stempel

OBS! Ikke bruk spesialtegn for graveringen.

Detaljinformasjon

Design: Lys krans

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T20:58:02+00:00