Trenger du hjelp?

Vårt oppdrag

Vår misjon er å gjøre det så enkelt og hyggelig som mulig å finne den perfekte gaven. Vi skal sørge for at hver eneste gave som gis bort i Norge er personlig og helt riktig både for giver og mottaker  - og at det gikk enkelt å finne den! Gaver får sin verdi når de vitner om at giveren bryr seg, og når de skaper nye opplevelser og minner for mottakeren. Vi godtar ikke at gavejakt skal bety svettepærler i panna, og med knallgode gaveideer, produkter med egendesign, et rikt utvalg og unike opplevelser vil vi med dette begjære kampen om stresset igangsatt!

Gaveideer-teamet

Fra det internasjonale kontoret vårt i Berlin er teamet vårt konstant på jakt etter nye unike produkter og uforglemmelige opplevelser. Vi er et ungt og dynamisk team sammensatt av kreative, tekniske og analytiske medarbeidere, rede til å takle krevende utfordringer. Gjennom et tett samarebeid på tvers av nasjonaliteter og avdelinger, forsøker vi forløpende å gjøre opplevelsen med å finne gaven til familie, venner, kollegaer eller den store kjærligheten så god som mulig.

Kundeservice

Uansett om du har spørsmål vedrørende din orde eller har bruk for rådgivning, står vår kundeservice til rådighet for deg via telefon og e-post.

E-post: info@gaveideer.no 
Telefon: 52 97 29 19
Mandag – fredag 9:30 til 13:00 og 14:00 til 17:30

Tips, kritikk og dine forslag

Har du forslag til et produkt vi absolutt bare må ha i i utvalget vårt? Send oss en e-post da vel! Vi belønner ethvert tips som leder til et produkt vi kjøper inn.

2020-08-14T23:23:59+00:00