Trenger du hjelp?

Oppblåsbar gåstol

kr 155
Incl. VAT
- +
Har du en kompis som blir 30? Eller kanskje 40 eller 50? Da er denne oppblåsbare gåstolen en ypperlig presang med litt brodd. Gåstolen er i reell størrelse, men er altså ment som en spøk, og fungerer derfor bare som en gadget. Men er fortsatt morsom!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er alltid artig å tulle med folk når de har bursdag, enten det er i form av practical jokes eller morsomme gaver. Dette er den perfekte bursdagspresangen for moroklumpen i vennegjengen. Bare se for deg ansiktet hans eller hennes når gaven pakkes opp og personen innser at det er en gåstol!

Oppblåsbar gåstol gjør seg spesielt godt i sammenhenger hvor bursdagsbarnet fyller for eksempel 40 – man er voksen, men likevel langt unna gåstol-alder! Gjør seg svært godt som rekvisitt på bilder, og selv om den kommer i reell størrelse med sine 90 centimeter, fungerer den altså ikke som erstatning for en normal gåstol.

Det rekker ikke bare å pakke opp denne gaven for så å legge den fra seg – den må blåses opp og utprøves av mottakeren. Så kan alle gjestene få seg en god latter! Utrolig morsom gaveidé til den som setter pris på tullete og rare ting!

Detaljinformasjon

Oppblåsbar gåstol

  • oppblåst: ca. 90 x 90 x 90 cm
  • ikke bruk som erstatning for en ekte gåstol

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T11:27:44+00:00