Trenger du hjelp?

Oppblåsbart juletre

kr 49
Incl. VAT
- +
Det er dekorert med malte, fargerike baller og har ikke barnåler som stikker. Det oppblåsbare juletreet som henges opp er en stilig variant av den tradisjonelle juledekorasjonen. Original pynt til både klassiske julebord og julefester. Overrask med denne ekstraordinære juledekorasjonen til julefesten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Blås og heng opp, og så er denne vakre juledekorasjonen ferdig! Det oppblåsbare juletreet på 50 cm ser ikke bare flott ut, men er også brukervennlig, vaskbart og enkelt å rengjøre. Enten det er som en ekstra dekorasjon i vinduet, på kontoret, i butikken eller på julebordet, så ser denne idéen av en juledekorasjon bra ut nesten overalt!

Som en overraskelsesgave egner det oppblåsbare juletreet seg for juleentusiaster som alltid setter pris på nye og annerledes juledekorasjoner. Dette er også en fin gave til alle din kjære som ønsker å gå bort fra den ellers vanlige juledekorasjonen i adventstiden. Og etter festen? Da slipper man ut lufta fra det oppblåsbare juletreet slik at det passer inn i enhver skuff. Dette gjør denne juledekorasjonen til en vakker gaveidé, spesielt for praktiske personer!

Detaljinformasjon

Oppblåsbart juletre

  • Levering: 1 Oppblåsbart juletre
  • Funksjoner: Oppblåsbar, til å henge opp, dekorert med fargerike baller, gran, polybag
  • Materiale: Plast
  • Farge: Grønn
  • Mål: ca. 50 cm (høyde)

Produktomtaler

Write a review
2020-07-05T18:06:06+00:00