Trenger du hjelp?

Oppblåsbart ølkrus

kr 155
Incl. VAT
- +
Et ølglass som alle burde ha i sitt eie! Blås det opp, fyll det med is, og du har den perfekte kjølebagen for ølen. Nå kan festen bare starte! Perfekt til hagefesten eller poolpartyet, og en gave det er umulig å ikke like!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sommeren er det perfekte tidspunktet for å kose seg ute med grilling og øl i parken. Det eneste som er irriterende, er at ølen ikke holder seg kald lenge nok. Løsningen finnes her! En oppblåsbar kjølebag som kan fylles med is eller kjøleelementer for å holde ølen og annen drikke kald.

Dette blir garantert fast inventar på enhver sommerfest, enten den finner sted i hagen, i parken eller på stranden. Den er perfekt å ta med seg ettersom den nesten ikke veier noen ting, men når den blåses opp rommer den hele 10 liter! Det oppblåsbare ølkruset passer helt perfekt som sommergave til kompisen som setter pris på kald øl i sommervarmen. Men denne kan selvfølgelig også brukes til fester på vinterstid! Da blir den en kul detalj på festen og gjestene slipper å springe til kjøkkenet hver gang de skal ta seg en kald en! Super gaveidé, rett og slett.

Detaljinformasjon

Oppblåsbart ølkrus

  • rommer 10 liter
  • 44 x 32 x 42 cm oppblåst

Produktomtaler

Write a review
2020-02-22T23:43:31+00:00