Trenger du hjelp?

Opptrekkbare figurer – bestemor og bestefar

kr 135
Incl. VAT
- +
Disse gamlingene lar ikke alderen hindre dem fra å delta i et race! Bestemor og bestefar konkurrerer mot hverandre om hvem som klarer å nå målstreken først, førstnevnte ved hjelp av gåstol, mens sistnevnte bruker rullestol. Hvem vinner? Det er bare å trekke de opp, lene seg tilbake i stolen og se hva som skjer. Kul gaveidé til en med humor!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Pensjonistparet som fortsatt har fart i ræva! Disse to opptrekkbare figurene formet som to gamlinger – kanskje minner de deg om bestemor og bestefar – er en garantert stemningshøyer for de som liker morsomme gadgets i festlige lag. Hva med å arrangere trekkopp-turnering hvor alle kompisene tar med seg en trekkoppfigur slik at de kan konkurrere mot hverandre om å vinne et race? Vi tipper at bestemor og bestemor ligger ganske godt an til å vinne i så fall!

Dette er en gaveidé som passer like bra til de yngre barna som setter pris på en artig leke, som de voksne menn og kvinner som fortsatt har et lite barn inni seg. Gi opptrekkbare bestemor og bestefar som en overraskelse til bestekompisen som du vet kommer til å sette pris på dem, eller kanskje til niesa di som samler på trekkoppfigurer. Du kan selvfølgelig beholde dem selv også, vi skjønner at du har lyst!

Detaljinformasjon

Opptrekkersett bestemor & bestefar

  • høyde: hver ca. 8,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T22:02:21+00:00