Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Ordensbånd til utdrikningslaget

Fra kr 59
Incl. VAT
- +
„Bride to be“-ordensbåndet er ikke bare den perfekte utmerkelsen for den kommende bruden i forbindelse med utdrikningslag, det er også en advarsel til omgivelsene – pass på, her kan det bli ville tilstander! Siste kvelden med frihet skal selvfølgelig feires utførlig, og da passer dette ordensbåndet helt perfekt. Et must-have til ethvert utdrikningslag for bruder!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

I morgen har den store dagen endelig kommet, dagen hvor hun skal gi sitt evige ”ja” til sin utkårede. Men i dag handler det om noe helt annet, for nå skal brudens siste natt med frihet feires, og det med ordentlig brask og bram! Å stelle i stand et utdrikningslag er forloverens viktigste og morsomste oppgave, og det burde være av et slikt kaliber at bruden husker det som en fantastisk opplevelse!

Når man drikker ut bruden, er det vanlig å kle henne opp i et morsomt antrekk. Dette ordensbåndet med den passende påskriften ”Bride to be” er et ypperlig tilbehør til resten av brudens påkledning. Med dette ordensbåndet hengende over skulderen, er det ikke noe tvil om at noen snart skal gifte seg, og det fungerer også som en passende advarsel til omgivelsene rundt!

Ordensbåndet finnes i to varianter: enten svart bakgrunn med rosa bokstaver, eller rosa bakgrunn med svarte bokstaver. Finn din favoritt og overrask bruden med det beste utdrikningslaget i manns (eh ... kvinnes) minne!

Detaljinformasjon

Ordensbånd til utdrikningslaget

  • påskrift: "Bride to be" i to varianter
  • størrelse: 85 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:32:34+00:00