Trenger du hjelp?

Organizer til skrivebord – med gravering

kr 655
Incl. VAT
- +
En praktisk og elegant organizer som er til hjelp på ethvert skrivebord. Laget av høy kvalitet og oppbevarer din kontorrekvisita på en elegant og ryddig måte. Den leveres dessuten med tape og taperullholder. En organizer som garantert vil gi glede i hverdagen til enhver kontorrotte! Med graveringen på framsiden har du mulighet til å gjøre gaven ekstra spesiell – kanskje en fin overraskelse til en ny kollega?

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med en slik organizer til skrivebordet ditt er jobbhverdagen reddet! Måten den organiserer penner, binders og annen rekvisita på skrivebordet på, kommer til å gjøre arbeidet ditt lekende lett. Den har hele fem rom som kan brukes for å skape orden i sakene dine, og har en praktisk størrelse på 19,3 x 12,7 x 6,5 cm. Den oser også av stil og eleganse med sin fasade i bambus og praktiske detaljer i aluminium. Med på kjøpet får du dessuten også teip og teiprullholder!

For å gjøre den enda mer elegant og eksklusiv, kan den også graveres på forsiden med valgfri tekst på to linjer. I tillegg til den personlige teksten – for eksempel et navn eller en hilsen, er det også gravert inn et stilig våpenskjold her. Kanskje dette kan gi samboeren inspirasjon til å holde det ryddig på skrivebordet? Passer også perfekt som gave til svigerfar eller venninnen som akkurat har begynt i ny jobb! Vi kan ikke annet enn å varmt anbefale dette praktiske og stilsikre kontortilbehøret som gave.

Detaljinformasjon

Organizer til skrivebord – med gravering

  • Kan graveres – ikke bruk spesialtegn
  • Inkludert tape og taperullholder
  • Aluminiuminnlegg for kulepenner og binders
  • Materiale: bambus og aluminium
  • Størrelse: 10 x 10 x 11,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T06:34:17+00:00