Trenger du hjelp?

Origami-sett – 100 ark med farget papir

kr 105
Incl. VAT
- +
Origami – kunst i papirbretting for både store og små! Med et firkantet stykke papir skapes dyr, blomster og andre flotte dekorasjoner. Dette origami-settet inneholder 100 ark med farget papir i mange fargevarianter, inkludert en guide som forklarer enkel bretting. Flott gaveidé for amatører og finmotoriske som liker å prøve noe nytt!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Origami er den hundre år gamle japanske kunsten av papirbretting. Fra et firkantet stykke papir skapes det dyr, blomster, spillkarakterer, geometriske figurer og andre dekorasjoner. Kunstverket er nøyaktig beskrevet med detaljerte trinn-for-trinn-instruksjoner i dette origami-settet, og kan omarbeides ganske enkelt med de 100 fargerike arkene som følger med. Det spiller ingen rolle om mottakeren er nybegynner i brettingteknikken eller allerede godt i gang.

En hakkende høne eller fugl med slående vinger skapes i løpet av få minutter. Senere kan du prøve på noen mer komplekse modeller, som den hoppende frosken eller drikkende anden. Moroa er absolutt ikke noe man bør gå glipp av – den store variasjonen av fargede ark gir nye kunstnere innen origami store muligheter! Origami-bretting gjør det enkelt å samle barna for ro og samtidig fremme finmotorikken. En fin gave for avslapping og kreativ lek for alle de som liker å jobbe med hendene!

Detaljinformasjon

Origami-sett – 100 ark med farget papir

  • Innhold: 100 ark med farget papir
  • Mål: 15 x 15 cm
  • 12 ulike fargenyanser papir
  • 24-siders guide for bretting av 10 modeller
  • egner seg for nybegynnere og viderekomne

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T20:28:17+00:00