Trenger du hjelp?

Original bilderamme 3D-design

kr 155
Incl. VAT
- +
Denne gaven forvandler et vanlig, todimensjonalt foto om til et ekstraordinært, tredimensjonalt objekt! En ramme i gullfarge som minner om selveste Eiffeltårnet, og som kan settes både på bordet og henges opp på veggen. Leter du etter en lekker interiørdetalj, er dette produktet for deg!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Liggende, stående eller hengende – denne ekstraordinære bilderammen i et unikt design skaper en god figur uansett hva du gjør med den! Med sin pyramidelignende form stikker den omtrent 7,5 cm ut i rommet, og ser ut til å "løfte" bildet ut av rammen. Den fascinerende effekten trekker oppmerksomheten mot bildet, men sørger samtidig for at bilderammen fremstår både stilig og reservert. Her har man mange dekorasjonsmuligheter, avhengig av hvilket uttrykk man ønsker å skape. En ny og spennende måte måte å vise frem familiebildene!

Den fleksible og luftige – og ikke minst moderne – bildrammen kommer i en vakker gaveeske som inneholder alt man trenger. En fantastisk gave som vil imponere mottakeren, og som definitivt blir et blikkfang i hjemmet. En smakfull og stilig gaveidé til alle som liker et spennende og moderne design!

Detaljinformasjon

Original bilderamme 3D-design

  • Bilderammen kan både henges opp eller settes på bordet
  • Mål: 15,3 x 20,3 x 7,6 cm
  • Passer til fotografier i størrelse 10 x 15 cm
  • Leveres innpakket i gaveeske
  • Utstyr til oppheng
  • Materiale: kobber, glass

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T06:13:38+00:00