Trenger du hjelp?

Original vase "Koppestabel"

kr 559
Incl. VAT
- +
Å være uforglemmelig er en god ting, og utseende på denne originale vasen som kalles for "Koppestabel" kan sies å være nettopp det! En utrolig morsom idé for en vase, der blomstrene i vasen ser ut som om de er stukket inn i en stabel av kopper. En gave som passer alle som liker det uvanlige, og som ønsker et interiør som skiller seg ut!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En gave som passer perfekt til tedrikkere, blomsterelskere, og andre kreative mennesker som liker det unike. Original vase "Koppestabel" vil unektelig bli høydepunktet på ethvert sofa- eller spisebord, da det ved første øyekast ser ut som om blomstrene står oppi en stabel av te-kopper! En morsom og gjennomtenkt vase der også materialet passer godt inn. Her er det lite som avslører at vasen har mer med blomster å gjøre enn med te.

Nå kan du gi bort en ekstraordinær gave, og en helt unik måte å pynte blomstene. En gave som passer perfekt til de med sans for humor, og som liker å skille seg ut. Å bruke en stabel av kopper som vase til de vakre blomstene dine? Ja, hvorfor ikke! En vase som sørger for mange spørsmål, og som får deg til å smile hver gang du ser den. Nå kan te-selskapet bare begynne!

Detaljinformasjon

Original vase "Koppestabel"

  • Mål: Cirka 19 x 25 cm
  • Materiale: Dolomitt (mineral)
  • Vekt: 700 gram

Produktomtaler

Write a review
2020-04-07T09:04:32+00:00