Trenger du hjelp?

Original vase "Koppestabel"

kr 559
Incl. VAT
- +
Å være uforglemmelig er en god ting, og utseende på denne originale vasen som kalles for "Koppestabel" kan sies å være nettopp det! En utrolig morsom idé for en vase, der blomstrene i vasen ser ut som om de er stukket inn i en stabel av kopper. En gave som passer alle som liker det uvanlige, og som ønsker et interiør som skiller seg ut!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

En gave som passer perfekt til tedrikkere, blomsterelskere, og andre kreative mennesker som liker det unike. Original vase "Koppestabel" vil unektelig bli høydepunktet på ethvert sofa- eller spisebord, da det ved første øyekast ser ut som om blomstrene står oppi en stabel av te-kopper! En morsom og gjennomtenkt vase der også materialet passer godt inn. Her er det lite som avslører at vasen har mer med blomster å gjøre enn med te.

Nå kan du gi bort en ekstraordinær gave, og en helt unik måte å pynte blomstene. En gave som passer perfekt til de med sans for humor, og som liker å skille seg ut. Å bruke en stabel av kopper som vase til de vakre blomstene dine? Ja, hvorfor ikke! En vase som sørger for mange spørsmål, og som får deg til å smile hver gang du ser den. Nå kan te-selskapet bare begynne!

Detaljinformasjon

Original vase "Koppestabel"

  • Mål: Cirka 19 x 25 cm
  • Materiale: Dolomitt (mineral)
  • Vekt: 700 gram

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-22T04:53:40+00:00