Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Originale fotorammer

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
Vis deg frem fra din morsomste side! Sett familiebilder eller morsomme øyeblikksbilder i disse kule fotorammene i form av en diskett, TV-skjerm eller frimerker. Bildene blir enda kulere med disse kreative rammene. En perfekt gaveidé til familie, venner og interiør-fans.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Løft frem minner fra fjern og nær fortid med disse ikoniske fotorammene i forskjellige varianter. Alle rammene er verdt en ekstra titt, og de forvandler portretter og andre bilder til kreative interiørinnslag. En kult blikkfang på stua, soverommet eller kjøkkenet. Kjenner du noen som er ekstra nostalgiske av seg, gi de et bilde i form av et frimerke eller en diskett fra 80-tallet. Dette er mye morsommere enn å ha alle bildene sine lagret i den digitale skyen.

En perfekt gave til foreldre, søsken, venner eller kollegaer. Du velger selv om du vil gi rammene med foto, eller kanskje du vil at mottakeren skal velge ut et bilde som hen vil ha i rammen sin? Mulighetene er mange, og minnene enda fler.

Detaljinformasjon

Originale fotorammer i fire varianter

  • For fotostørrelser på 10 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T14:16:46+00:00