Trenger du hjelp?

Originalt gelé-drivhus

kr 259
Incl. VAT
- +
Et originalt og stilig mini-drivhus for hjemmet! Dette noe uvanlige, transparente gelé-drivhuset kommer garantert til å bli et blikkfang i interiøret til den heldige mottakeren. Spesielt godt egnet som gave til hobbygartneren!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette gelé-drivhuset består av en plantekasse som fylles med en spesiell væske som en selv rører sammen, før man så tilsetter krydderfrøene som følger med – og med det har livets syklus startet!

Et uvanlig ”DIY”-planteprosjekt som passer perfekt til nybegynnere, men som også garantert kommer til å overraske den mer erfarne gartneren – for gjennom geléen ser man planteveksten fra alle mulige vinkler. Det garanterer nye perspektiver på hva det innebærer å få vekster til å gro, hvor man dag for dag kan følge det spennende forløpet fra frø til fullvokst plante!

Gelé-drivhuset er en utrolig flott gave til alle med en god dose nysgjerrighet og sans for spennende prosjekter. Den grønne geléen gjør seg også i tillegg svært godt i et stuemiljø – som et ordentlig blikkfang som garantert kommer til å fascinere alle gjester. Rett og slett en genial gave for alle anledninger!

Detaljinformasjon

Originalt gelé-drivhus

  • leveringsomfang: gelé-kit, beholder, forskjellige krydderfrø (persille, timian, ruccola), trestav, torv, bruksanvisning
  • forpakning: 25,5 x 19,5 x 6 cm
  • container: 17,5 x 13,5 x 4 cm
  • merk: om frøene spirer er avhengig av en rekke faktorer med dette naturprodutket og kan ikke garanteres

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T23:16:58+00:00