Trenger du hjelp?

Our Life Story – Dagbok for livet som par

kr 715
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Our Life Story er dagboken for paret som ønsker å dokumentere sitt forhold skritt for skritt. Her er det rom for tanker og dikt, opplevelser og beskrivelser – rett og slett alt man har gjort sammen, sagt og tenkt i løpet av forholdet. En svært romantisk gave til Valentinsdagen eller ettårsjubileet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

I løpet av tiden sammen som par opplever man utrolig mye sammen som kan være verdt å dokumentere. I den stressende hverdagen kan det være litt for lett å glemme å sette av tid til hverandre og faktisk fokusere på alt det gode man har sammen. La denne par-dagboken hjelpe dere på vei til å fokusere på alt dere har opplevd sammen, samt alle planene dere har for fremtiden.

Denne dagboken består av 1080 sider som kan fylles med tekst, bilder eller tegninger. I tillegg finnes det også sider hvor man kan nedtegne reiseplaner og andre planer for fremtiden. Hvor fint er det ikke å samle minnene og planene man har sammen på ett enkelt sted?

Our Life Story er en dagbok som gjør seg ypperlig som gave i romantiske anledninger. Som bryllupsgave til et vennepar er den helt ideell, men også som bursdagsgave til din kjære, eller en oppmerksomhet på Valentinsdagen. Ha fokus på kjærligheten mellom dere med denne dagboken!

Detaljinformasjon

Our Life Story – Dagbok for livet som par

  • 1080 sider for nedskriving, scrapbooking, tegning
  • ekstrasider: om oss, reiseplaner, fremtidsplaner, bildegalleri
  • bundet/li>
  • med lesebånd
  • størrelse: 15,8 x 21,9 x 6,6 cm
  • vekt: ca. 1,6 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T13:57:15+00:00