Trenger du hjelp?

Panel-magneter

Fra kr 125
Incl. VAT
- +
Disse magnetene gjør bilder som ikke er så fordelaktige til et morsomt komediebilde som resulterer i fargerike smil og et fargerikt kjøleskap. Forskjønn enten bildet av deg selv, venner eller slektninger, og avgjør om bestemor ser bedre ut med et par solbriller eller din bror ser bedre ut med et par indiske smykker. En flott gave som kan bringe både fornuft og tull til bildene dine.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Forvandle ikke fullt så vellykede bilder til morsomme bilder med en komisk karakter på kjøleskapet. Hvis motivet har lukkede øyne, et utilsiktet dystert utseende eller kutt i ansiktet, har du optimale maler for morsomme fotokreasjoner på det magnetiske panel ditt, takket være panel-magnetene. Med denne gaven vil du glede alle som synes det er gøy med øyeblikksbilder, og som ikke alltid viser modellen fra sin beste side.

Dekk til sammenknepne øyne med rosa solbriller og høysåte-hår med en fargerik sombrero. For mer skummel moro på kjøleskapet, kan panel-magnetene ta uheldige positurer som passer til anledningen, som er å skape overdreven redsel. Spesielt for fans av skrekkfilmer er disse magnetene den rette gaven. Forskjønn enkeltbilder eller finn opp et helt fotogalleri som en gave for selve motivet eller en felles venn.

Detaljinformasjon

Panel-magneter

  • 28 forskjellige deler

Detaljinformasjon

Naamiaisasu-magneetit

  • 28 erilaista osaa
  • Valittavissa joko tavallinen tai kauhuaiheinen setti

Detaljinformasjon

Naamiaisasu-magneetit

  • 28 erilaista osaa
  • Valittavissa joko tavallinen tai kauhuaiheinen setti

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:34:15+00:00