Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Panel-magneter

Fra kr 125
Incl. VAT
- +
Disse magnetene gjør bilder som ikke er så fordelaktige til et morsomt komediebilde som resulterer i fargerike smil og et fargerikt kjøleskap. Forskjønn enten bildet av deg selv, venner eller slektninger, og avgjør om bestemor ser bedre ut med et par solbriller eller din bror ser bedre ut med et par indiske smykker. En flott gave som kan bringe både fornuft og tull til bildene dine.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Forvandle ikke fullt så vellykede bilder til morsomme bilder med en komisk karakter på kjøleskapet. Hvis motivet har lukkede øyne, et utilsiktet dystert utseende eller kutt i ansiktet, har du optimale maler for morsomme fotokreasjoner på det magnetiske panel ditt, takket være panel-magnetene. Med denne gaven vil du glede alle som synes det er gøy med øyeblikksbilder, og som ikke alltid viser modellen fra sin beste side.

Dekk til sammenknepne øyne med rosa solbriller og høysåte-hår med en fargerik sombrero. For mer skummel moro på kjøleskapet, kan panel-magnetene ta uheldige positurer som passer til anledningen, som er å skape overdreven redsel. Spesielt for fans av skrekkfilmer er disse magnetene den rette gaven. Forskjønn enkeltbilder eller finn opp et helt fotogalleri som en gave for selve motivet eller en felles venn.

Detaljinformasjon

Panel-magneter

  • 28 forskjellige deler

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T04:40:29+00:00