Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Papirform: design-sett for origami-dyrehoder

Fra kr 209
Incl. VAT
- +
Imponerende og stilig: Etter å ha lest instruksjonene om bretting i håndverkssettet for origami, kan du skape et praktfullt, minimalistisk dyrehode for å henge opp på barnerommet eller i stuen. Med sin sofistikerte design og kvalitetsmaterialer, er den stilige origami-kunsten nå mulig for alle – en flott gaveidé for små og store papirtigre!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

… og her henger en stilig tegneserieversjon av et dyrehode på veggen! Dette vakre håndverkssettet for origami vil gi deg dobbel glede: Først og fremst med den suksessfulle selv-brettingen – og deretter når du beundrer det imponerende papirarbeidet! Settet med det spesielt solide og holdbare origami-papiret, supplert med tosidige klebe-pads, er svært enkelt å gjennomføre. Dermed sikrer man at nybegynnere i origami får til å lage en vellykket enhjørning, hest, hjort eller løvetemmer.

Klipping og bretting, bøying og liming. Håndverk som meditasjon kan være en stor fordel for voksne – som uansett liker det kjølige, sterke papiret med farger laget som et kunstverk! Den fantastiske idéen om å lage et svært realistisk og ekte dyrehode, i høy kvalitet, med fargepapir og som kan henges opp som en stilig dekorasjon på kontoret, i stuen eller på barnerommet, har definitivt overbevist oss. Origami er så langt lite kjent og svært vanskelig. En flott overraskelse som vil glede alle!

Detaljinformasjon

Papirform: designsett for origami-dyrehoder

  • Resultat: Hest, hjort, enhjørning eller løvetemmer (utvalg med flere detaljer)
  • Levering: Komplett håndverksett for origami (papir av høy kvalitet, tosidige klebe-pads, instruksjoner for bretting)
  • Funksjoner: Lages av nybegynnere for senere å henge opp på veggen
  • Merk: Anbefalt alder: 12 år
  • Materiale: Stabilt 300g / m² papir, selvklebende pads

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:49:41+00:00