Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Papirgirlander "Oktoberfest"

kr 49
Incl. VAT
- +
Når alle sammen virkelig synger av full hals "Prosit der Gemütlichkeit", så må vertene for Oktoberfest-feiringen ha gjort absolutt alt riktig: ekte, bayersk øl levert i ølkrus, tradisjonelle sanger som spilles i et umiskjennelig volum og som er enkle å synge samt vennlige verter i våre tradisjonelle Dirndl eller Erb-skinnebukser er ikke nok – for hvis den rette dekorasjonen til Oktoberfesten mangler, vil festen aldri nå sitt ypperste potensiale.Heldigvis kan du nå legge den autentiske papirgirlanderen "Oktoberfest" i handlevogna! Den øl-gjennomvåte drømmen i blått og hvitt er dekorert med 8 papiranheng, som ikke kunne vært mer autentiske, et literskrus med øl og to saltkringler skjerper appetitten og øltørsten.Som en souvenir til den festlige feiringen av Oktoberfest eller et stemningstilbehør til din egen fest – Oktober-kransen ser ut som den er hentet rett fra Oktoberfest. En flott, liten gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hva trenger du for en herlig feiring av Oktoberfest? Øl er det vel ingen tvil om, men gjestene må også være der, og selvfølgelig en dekorativ dekorasjon! Papirgirlanderen "Oktoberfest" er en drøm i blått og hvitt med rustikke papiranheng i øl-og-mat-design. En fantastisk gaveidé!

Detaljinformasjon

Papirgirlander "Oktoberfest"

  • Mål: Lengde ca. 2,5 m
  • Inkludert 8 papiranheng (diameter 11 cm)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:11:11+00:00