Trenger du hjelp?

Papirhjerter – sett med 3

kr 95
Incl. VAT
- +
Eleganse, klasse og romantikk: De uberørte hvite papirhjertene skaper en uforlignelig, stilig estetikk i ballsalen. Der skiller det 3-delte settet seg ut fra den stilige strukturen med sin bikube-design, tredimensjonale form og imponerende størrelse. En strålende gaviedé til et perfekt bryllup!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er enkelt å dekorere en ballsal eller en seremoni, men det er en liten utfordring å integrere et snev av eleganse og raffinement. Men man trenger ikke mye: Dekorasjonen består av 3 ulike størrelser av papirhjerter i settet, som hver tilfører den romantiske anledningen noe. Bare å henge eller binde opp hvor som helst, og la den arbeide! Takket være den diskret hvite fargetonen kan det henrivende hjertet både henge alene eller stå sammen med annet interiør.

Med en størrelse på ca. 30 cm, 25 cm og 20 cm er bikubehjertet et påfallende blikkfang selv i store haller samt for å dekorere stuen, kontoret eller resepsjonen med kjærlighet. Perfekt for de som er oppmerksomme på detaljer og på jakt etter et stilig blikkfang til neste bryllup eller jubileum!

Detaljinformasjon

Papirhjerter – sett med 3

  • Levering: 1 pakke papirhjerter (3 i settet)
  • Farge: Hvit
  • Materiale: Papir
  • Mål: Diameter 30 cm, 25 cm og 20 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-24T23:29:02+00:00