Trenger du hjelp?

Basket-papirkurv med lyd

kr 219
Incl. VAT
- +
Denne kule basket-papirkurven gjør papirkasting til et NBA-spill! Hver gang man må kaste noe i papirkurven og man klarer å treffe blink, får man applaus. En morsom gave som garantert gjør kontorhverdagen mer spennende!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne basket-papirkurven med innebygd lyd gjør seg særdeles godt i kontormiljøer, som ofte ellers er ganske kjedelige. Med basket-papirkurven har du et insentiv til å faktisk treffe kurven når du kaster søppel, samtidig som du får øvd deg på treffsikkerheten din. Et perfekt innslag mellom tunge økter foran dataen: ta fem minutter, øv litt på å treffe kurven med det du har for hånden og nyt den fantastiske applausen som slippes løs når du treffer blink!

Dette er et ypperlig innslag på kontoret. Hva med å arrangere en liten minibasketturnering i pausen? En perfekt måte å løse opp stemningen blant kolleger på, samt en mulighet til å bevege seg litt ekstra i jobbhverdagen. Papirkurv-basket fungerer som gave til de fleste som liker sport og som setter pris på gadgets som kan underholde en litt i hverdagen. Man blir kanskje ikke den nye Michael Jordan etter noen uker med papirkurv-basket, men man er i alle fall garantert litt moro!

Detaljinformasjon

Papirkurv-basket med lyd

  • festes til papirkurven med klips
  • jubel fra høyttalere ved treff
  • størrelse: ca. 18 x 22 x 0,25 cm
  • merk:
  • trenger 2 AA-batterier (ikke inkludert)
  • ikke egnet for barn under 3 år – skal utelukkende brukes under oppsyn av voksne!

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T06:26:17+00:00