Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Paraply – "Fint vær"

kr 199
Incl. VAT
- +
Der har man den rette innstillingen! Paraplyen "Fint vær", viser en blå himmel når det regner, og sørger for at himmelen over deg alltid er blå. En paraply for den evige optimisten, men også for pessimisten og realisten. En flott gave til alle som trenger litt solskinn på regnværsdager!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En skinnende blå himmel. Noen ganger trenger man ikke mer enn dette. Uheldigvis er det ikke alltid at været spiller på vårt lag, og da trenger vi noe som kan løfte humøret selv når det høljer ned. Hva er vel bedre da enn en paraply som lover godt vær uansett hvor mye det regner ute?

Fra toppen ser paraplyen helt svart ut, som en hvilken som helst klassisk paraply. Men inni løftes humøret betraktelig! Når man løfter blikket ser man nemlig en sommerhimmel full av myke skyer, som blir perfekt for en rusletur i parken. Med denne unike paraplyen – som tar bort det dårlige været – vil humøret unektelig stige. En flott gave til både venner og familie, og til alle mulige anledninger!

Detaljinformasjon

Paraply – "Fint vær"

  • Materiale: 100 prosent polyamid
  • Håndtak laget av tre og metall
  • Mål: 105 x 88,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:32:22+00:00