Trenger du hjelp?

Paraply «Kyss»

kr 105
Incl. VAT
- +
Gi verden et lite kyss! Med Paraply «Kyss» holder man humøret oppe selv om det regner for fullt. Denne vakre paraplyen er dekket av kyss, og er en flott gave til alle som setter pris på det gode i livet – og som vet at over skyene er himmelen alltid blå. En nydelig paraply som vil bli satt pris på av alle romantiske sjeler!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er paraplyen som beskytter deg, enten det regner, snør eller hagler, eller når du føler deg litt tung til sinns. Det er vanskelig å være trist med en så morsom paraply over hodet, og det gjør lite om det regner når du er dekket av søte kyss. Så hvis du absolutt må ut i regnværet, er det lurt å skjerme seg med denne artige saken, og verden vil ikke lenger virke så regntung og dyster. Gi verden et kyss, og den vil sende deg flerfoldige kyss tilbake!

Og ikke nok med at paraplyen er så pen at den vil få deg til å smile, den vil også beskytte deg bedre enn en vanlig flat paraply. Paraply «Kyss» er nemlig formet som en kuppel, og sørger for å holde deg tørr og beskyttet fra regnet som kommer inn fra siden. Dette er en nydelig gave til alle optimister der ute som liker et litt frekt design!

Detaljinformasjon

Paraply «Kyss»

  • Kuppel-paraply
  • Omkrets: cirka 85 cm
  • Materiale: plast

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T00:16:08+00:00