Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Parfigurer på bryllupskake

Fra kr 209
Incl. VAT
- +
'Ja, jeg tror det'. Disse morsomme figurene til å ha på toppen av bryllupskaker viser par i forskjellige motiver som kanskje har litt kalde føtter på bryllupsdagen, og må ha litt drahjelp for å fullføre.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Uttrykkene 'å slepe seg gjennom' og 'krype til korset' får helt nye betydninger når man ser disse morsomme figurene på toppen av bryllupskaken. Her er ordtakene tolket bokstavelig, fordi ekteskap gjerne kan være litt skremmende for noen, hvor man må ha litt drahjelp for å komme i mål. De to figurene viser en versjon hvor bruden sleper med seg brudgommen til alters, og en annen hvor han må dra med seg henne for å bli gift på den store dagen.

Den morsomme dekorasjonen for bryllupskaken vil sikkert gi en god latter for både paret selv og alle gjestene tilstede. En god idé som du trygt sprer mye glede med i hele bryllupsfesten. Dette er de vittige øyeblikkene og detaljene som man vil huske flere år senere og tenke på når man snakker om bryllupet. Veldig fin gaveidé i to versjoner!

Detaljinformasjon

Parfigurer på bryllupskake

  • Mål: 10,8 x 15,9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:16:28+00:00